Μητέρα έσωσε το παιδί της από τα σαγόνια του κροκόδειλου – Η κίνηση “κλειδί”

20/04/2020 | 14:56

 

Μια μητέρα στη Ζιμπάμπουε έσωσε το παιδί της κυριολεκτικά από τα σαγόνια του κροκόδειλου με το να δράσει άμεσα και να βάλει τα χέρια της μέσα στη μύτη του τρομακτικού ερπετού.

Η 30χρονη Maurina Musisinyana, είχε αφήσει τα δύο της παιδιά να παίζουν κάτω από την ομπρέλα στις όχθες του ποταμού Runde, ενώ εκείνη ψάρευε. Ξαφνικά άκουσε ένα ουρλιαχτό και είδε τον γιο της στα σαγόνια του κροκόδειλου, ο οποίος προσπαθούσε να τον τραβήξει προς το νερό. Η γυναίκα πήδηξε πάνω στον κροκόδειλο και χρησιμοποίησε τα δάχτυλά της για να μπλοκάρει τη μύτη του και να τον αναγκάσει να ανοίξει τα σαγόνια του για να απελευθερωθεί το παιδί, αναφέρει η Mirror. Κατά τη διάρκεια της “μάχης” ο κροκόδειλος την δάγκωσε στο χέρι. “Πίεσα τόσο δυνατά την μύτη του, είναι μια συμβουλή που μου είχαν δώσει οι πιο ηλικιωμένοι του χωριού. Αν προκαλέσεις ασφυξία στον κροκόδειλο από την μύτη του, χάνει τη δύναμή του και αυτό ακριβώς έκανα. Χρησιμοποίησα το άλλο μου χέρι για να ελευθερώσω το μωρό μου από τα σαγόνια του. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έσωσα το παιδί μου”. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ανάρρωσε πλήρως.

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS