"Ιησούς από τη Ναζαρέτ": Ο "Ιωσήφ" Γιώργος Βογιατζής μιλά για τα παρασκήνια της σειράς

"Με τον Χριστό μικρό τον γύρισα τρεις φορές, γιατί άλλαξε τρεις φορές τον Χριστό ο Τζεφιρέλι.

Τις ευχές του από το σπίτι του έστειλε ο διάσημος ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, που θυμάται όσα έγιναν στα γυρίσματα της σειράς "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", όπου συμμετείχε υποδυόμενος τον Ιωσήφ. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα ο γνωστός ηθοποιός είπε:

"Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. Γιατί ήταν διαφορετικά τα γυρίσματα .Ήταν όλα χτισμένα από την αρχή σαν να ήταν πραγματικά, δεν υπήρχαν ντεκόρ. Συν ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήταν 50 σταρ όλοι μαζί" επεσήμανε ο Γιώργος Βογιατζής.

"Με τον Χριστό μικρό τον γύρισα τρεις φορές, γιατί άλλαξε τρεις φορές τον Χριστό ο Τζεφιρέλι. Ήθελε να είναι ακριβώς όπως τον ήθελε. Είμαι έκπληκτος που ακόμη με σταματάνε στον δρόμο και μου μιλάνε για τον Χριστό, όχι μόνο εδώ σε όλα τα κράτη" πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

"Είναι η τέταρτη βδομάδα που είμαι μέσα. Μ' αρέσει γιατί κάνω χιλιάδες πράγματα που δεν είχα καιρό να κάνω πριν. Να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τους Έλληνες, έχουμε γίνει παράδειγμα σε όλο τον κόσμο... Όπου και να ήμουν γύριζα πάντα για Πάσχα στην Ελλάδα. Θα μου λείψει. Δεν πειράζει" υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης