Πάτρα: Αισιοδοξία για τον 15χρονο διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ρίου

Αχτίδα αισιοδοξίας για την πορεία της κατάστασης της υγείας του 15χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με βαριά πνευμονία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αυτή την ώρα βρίσκεται σ΄εξέλιξη Ιατρικό Συμβούλιο, υπό τον Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν στη σταδιακή αποσώληνωση του παιδιού. Την ίδια ώρα αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα και του τρίτου τέστ για κορονοϊό,στο οποίο υπεβλήθη χθες Μεγάλη Παρασκεύη.

Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος, τη Μεγάλη Τετάρτη αρχικά διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίο, με αναπνευστική ανεπάρκεια. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)