Συγκινεί η μητέρα του 17χρονου Πατρινού Γιώργου Νταγιούκλα θύμα τροχαίου - "Εγώ θα μπω στο νεκροταφείο ακόμα και αν με γράψετε ακόμα και αν..." - ΦΩΤΟ

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

"Ραγίζουν" καρδιές τα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου 17χρονου Πατρινού Γιώργου Νταγιουκλα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Με αφορμή την απαγόρευση προσέλευσης τα Κοιμητήρια τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλία, στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορονοϊού, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΦΒ, κάνοντας γνωστό πως θα επισκεφθεί το μνήμα του παιδιού της ακόμα και εαν βρεθεί αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

«Έχω τηρήσει τα μέτρα όσο μπορώ....το μόνο που δεν μπορείτε να μου απαγορεύετε είναι να πάω στο παιδί μου εκείνη τη μέρα....Έχω την λαμπάδα του και το φαναράκι του....Εγώ θα μπω στο νεκροταφείο ακόμα κ αν με γράψετε ακόμα κ αν με πάτε αυτόφωρα δεν θα με πειράξει καθόλου.....

Εγώ θα πάω στο παιδί μου.....Εσύ εκείνο το βράδυ θα έχεις τα παιδιά σου δίπλα σου κ σου εύχομαι Χρόνια πολλά κ ότι καλύτερο..
Αλλά δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να πάω στο παιδί μου.....πήγαινε να μαζέψεις τις συναθροίσεις που κάνουν κόντρες στα στενά με τα μηχανάκια......Και μετά έλα να μου πεις να μην πάω στο παιδί μου....σεβάστηκαν τους νόμους κ τους κανόνες κ προσπάθησα....εκείνο το βράδυ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ........ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ....».

93683542_2942245889229701_2815071339897946112_o.jpg

Διαβάστε επίσης