Πύργος: Συναγερμός για άντρα που διέφυγε γυμνός από την Ψυχιατρική - Βρέθηκε στο κέντρο της πόλης

 

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν πολίτες του Πύργου το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, με πρωταγωνιστή έναν ασθενή που νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 25χρονος άνδρας από τη Μεσσηνία, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική, κατάφερε να διαφύγει φορώντας μόνο το εσώρουχό του και μια μπλούζα.

Αρχικά έγινε αντιληπτός στις εργατικές κατοικίες στην οδό Πατρών από πολίτες που νόμιζαν πως ήταν ένα άτομο που προσπαθούσε να διαρρήξει αυτοκίνητα. Τον είδαν να δοκιμάζει να ανοίξει τις πόρτες, χωρίς επιτυχία και συνέχισε έτσι πεζός την πορεία του προς το κέντρο της πόλης.

Στην οδό Κοκκίνου στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών ο άντρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που είχαν λάβει εντολή για αναζητήσεις του συγκεκριμένου άντρα, ενώ είχε υπάρξει και η ενημέρωση για την “απόδραση” του από την Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν. Πύργου.

Ο 25χρονος άρχισε να πετά και τα λιγοστά ρούχα που φορούσε και πλέον κυκλοφορούσε ολόγυμνος.

Στη μικρή απόσταση που κάλυψε υπό αυτές τις συνθήκες κατάφερε να φτάσει στην αρχή της οδού Δραγατσανίου, κοντά στο 1ο δημοτικό σχολείο Πύργου.

Εκεί στην είσοδο πολυκατοικίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και με περιπολικό μεταφέρθηκε και πάλι πίσω στην Ψυχιατρική Κλινική.

Πηγη:  ilialive.gr

Διαβάστε επίσης