Αχαΐα: Ο κουρέας ...την πλήρωσε για τους ακούρευτους πελάτες - Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για παράνομες μετακινήσεις

 

Την απόφασή του να εξυπηρετήσει τους ...ακούρευτους πελάτες του πλήρωσε κουρέας στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αστυνομικοί κάνοντας έλεγχο σε περιοχές του Αιγίου εντόπισαν κουρείο να λειτουργεί. Και όχι μόνο είχε ανοίξει, παρά την απαγόρευση, αλλά οι αστυνομικοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν μπαίνοντας στο κατάστημα βρήκαν και δύο πελάτες που περίμεναν υπομονετικά την σειρά τους για να ...καλλωπίσουν την κόμη τους!

Φυσικά επιβλήθηκε στον κουρέα το σχετικό πρόστιμο, ενώ και οι πελάτες αδυνατούσαν να εξηγήσουν πως βρέθηκαν στο κουρείο, ενώ είχαν βεβαιώσεις για άλλες εξόδους!

Εντατικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Στο μεταξύ, την πόλη, αλλά και κάθε σημείο του νομού, διόδια, εθνικές οδούς και παρακαμπτήριους δρόμους "χτενίζουν" κυριολεκτικά με τους ελέγχους τους οι αστυνομικές δυνάμεις, μην επιτρέποντας τις άσκοπες μετακινήσεις , όπως και την απομάκρυνση από την περιοχή διαμονής για τις διακοπές του Πάσχα.

Χθες συνολικά δόθηαν 43 πρόστιμα των 150 ευρώ για εξόδους που είχαν γίνει, ενώ δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα δικαιολογικά.

Κλειστό το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας

Εξάλλου, από χθες τέθηκαν σε εφαρμογή τα απαγορευτικά μέτρα για την παραλικαή ζώνη από το Θεατράκι της Μαρίνας έως την Πλαζ, με απόφαση που ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκε υπερβολικός συνωστισμός πεζών.

Ωστόσο, πρόβλημα δημιουργεί το γεγονός πως απαγορεύεται η κίνηση στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου που βρίσκεται προς την θάλασσα, ενώ επιτρέπεται στο απέναντι πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εκεί αδικαιολόγητη συγκέντρωση πολιτών. Γεγονός που εντοπίστηκε από την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ και εντός της ημέρας θα ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης του ζητήματος. 

Θυμίζουμε ότι πλέον το κοινό μπορεί να μετακινείται στο Νότιο Πάρκο, στην Πλάζ και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μόνο κατά τις ώρες 8πμ έως 2μμ, καθώς μετά ισχύει η απαγόρευση εισόδου, όπως και καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε επίσης