Πάτρα: Ευχές της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία"

 

Ευχόμαστε σε κάθε συμπολίτη μας Καλό Πάσχα, υγεία και δύναμη, αντοχή σε κάθε δυσκολία!

Ζούμε το φετινό Πάσχα μια πρωτόγνωρη εμπειρία κοινωνικής απομόνωσης, καραντίνας, απουσίας των αγαπημένων μας προσώπων. Αλλά και λόγω αυτών και των γενικότερων  συνθηκών, πολλοί συνάνθρωποι μας, έχουν χάσει την δουλειά και το εισόδημα τους, δεν τους επαρκούν τα «βοηθήματα» για να συνδράμουν τις οικογένειες τους. Το Πάσχα, παραδοσιακά στην πόλη και την πατρίδα μας, είναι γιορτή χαράς και μεγάλης αλληλεγγύης προς κάθε αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο μας.

Πρέπει διαρκώς να επαγρυπνούμε, να ανησυχούμε για το αύριο! Η τεράστια αυτή υγειονομική και οικονομική κρίση, να μη σημάνει την μετακύλιση των συνεπειών της, στους εργαζόμενους, στους φτωχούς, στους αδύνατους. Αυτό δηλαδή που γινόταν πάντα. Το τέλος αυτής της κρίσης, πρέπει να μας βρει όλους υγιείς και αποφασισμένους. Για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα και τα δίκαια μας!

Η Κυβέρνηση, με σκοτεινά σχέδια μέσα στην καραντίνα, και την «Εβδομάδα των Παθών», επιχειρεί να ενταφιάσει ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα της πόλης μας. Την υπογειοποίηση της Σιδηροδρομικής Γραμμής. Δεν θα το επιτρέψουμε! Ας το γνωρίζουν και ας το καταλάβουν!

«Ξημέρωμα και Ανάσταση» σε όλους! Χρόνια Πολλά!

 

Διαβάστε επίσης