Aχαΐα: Πήγαιναν στο χωριό για να βοηθήσουν άτομο ..με φορτωμένη τη σούβλα!

Συνεχείς και με αμείωτη ένταση είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ και στην Αχαΐα, για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις που έχουν τεθεί ενόψει του Πάσχα, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Αρκετοί όμως είναι εκείνοι που επιχειρούν να “ξεγελάσουν” τους Αστυνομικούς για να περάσουν από τα μπλόκα που έχουν στηθεί. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νεαρού ζευγαριο,  όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκε να κατευθύνεται σε χωριό των Καλαβρύτων με το αιτιολογικό “της παροχής βοήθειας σε άτομο που έχει ανάγκη”. Και μπορεί να είχαν μαζί τους το σχετικό έγγραφο που απαιτείται για την μετακίνηση, όμως τα ευρήματα που εντόπισαν οι Αστυνομικοί, οδήγησαν στην επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα τους, βρέθηκε μια σούβλα και είδη μακράς διάρκειας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Το απόλυτο μπάχαλο – Έβαλαν τους κυβόλιθους και τώρα ξανασκάβουν την Άνω Πόλη