Πρόεδρος Λευκοχωρίου: “Ατυχές το περιστατικό με το ΑμεΑ – Θέλουμε την αστυνόμευση του χωριού μας”

 

Το ατυχές όπως χαρακτηρίζουν πολλοί περιστατικό μεταξύ των αστυνομικών και νεαρού ΑμεΑ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Λευκοχώρι Γαστούνης, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις ευρύτερα.

Το απόγευμα του Σαββάτου συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας για να λάβει απόφαση σχετικά με την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Είναι γνωστό πως η παραβατικότητα έχει “χτυπήσει” κόκκινο τόσο στο Λευκοχώρι όσο και σε γειτονικά χωριά. Τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για απίστευτες κλοπές στο Λευκοχώρι είναι δεκάδες και η κατάσταση αυτή έχει κάνει τους κατοίκους να ζητάνε περισσότερη αστυνόμευση.

Το ίδιο αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο και χθες στη συνεδρίαση ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας Θανάσης Δρούλιας χαρακτήρισε “ατυχές” το περιστατικό μεταξύ των αστυνομικών και του νεαρού ΑμεΑ.

“Μετά τα πολλαπλά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών που γίνονται στο χωριό μας παρακάλεσα τον κύριο Διευθυντή Αστυνομίας της περιοχής μας, να μας βοηθήσει στην αστυνόμευση του χωριού μας και όπως το έκανε και τον ευχαριστούμε πολύ όχι μόνο το Κοινοτικό Συμβούλιο αλλά και η μεγαλύτερη πλειοψηφία του Λευκοχωρίου. Μετά το άτυχο γεγονός των αστυνομικών που έκαναν την περιπολία τους με τον ΑΜΕΑ, που δυστυχώς πήρε μεγάλες διαστάσεις οι κλοπές συνεχίζονται και σήμερα το βράδυ και για αυτό το Κοινοτικό Συμβούλιο μετά από συνεδρίαση και την ενημέρωση των περισσότερων κατοίκων για τα γεγονότα, παρακαλούμε τον κύριο διευθυντή και τους αστυνομικούς να μη μας αφήσουν μόνους” ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του μέσω των social media ο πρόεδρος της κοινότητας Λευκοχωρίου Θανάσης Δρούλιας.

Πηγη: ilialive.gr 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ