Δήμος Πατρέων: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις

 

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι καθημερινές επιχειρήσεις απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων και πλύσης κάδων απορριμμάτων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πατρέων.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού έχει προγραμματισμό με βάση τον οποίο, οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα απολυμαίνουν  καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερους δημόσιους χώρους, το σύνολο των λαϊκών αγορών καθώς και σημεία όπου παρατηρείται συγκέντρωση συμπολιτών μας, όπως ΑΤΜ Τραπεζών, εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, μπροστά από κτίρια Υγειονομικών Υπηρεσιών κ.α. 

Επίσης, από τους εργαζόμενους του Δήμου, εκτελούνται ειδικές επιχειρήσεις απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους καταυλισμών Ρομά καθώς και  χώρους συγκέντρωσης μεταναστών (καταυλισμός Ρομά στα Βραχνέικα, κοινόχρηστοι χώροι πρώην Εργοστασίου Λαδόπουλου κ.α.), χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα. 

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας