Πρόεδρος La Liga: Και να φύγει ο Μέσι για την Ιταλία, δεν θα είναι καταστροφή

«Οι παίκτες βοηθούν, αλλά δεν διαμορφώνουν καθοριστικά ένα πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, απάντησε στα σενάρια που συνδέουν τον Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ και τόνισε πως δεν θα είναι καταστροφικό για το πρωτάθλημα αν φύγει και ο Αργεντινός από την Μπαρτσελόνα, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενδεχομένως κάτι να μην έχει υπολογίσει σωστά ο επικεφαλής της διοργανώτριας Αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ίσως να θεωρεί πως τα ονόματα δεν είναι εκείνα που διαμορφώνουν την εικόνα και την ποιότητα μιας Λίγκας. Όπως και να έχει, σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι η Serie A θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα αν πάρει και τον Μέσι. Εκεί υπάρχουν πιο βαθιά ζητήματα με χρέη και οικονομικές συμφωνίες».

Και πρόσθεσε: «Οι διοικούντες τη Serie A είναι αγχωμένοι και ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτά σίγουρα δεν θα λυθούν με τον Μέσι. Προφανώς θα ήθελα να παραμείνει ο Μέσι στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά ακόμα κι αν φύγει, δεν θα καταστραφούμε. Δεν θα είναι δράμα για εμάς. Οι παίκτες βοηθούν, αλλά δεν διαμορφώνουν καθοριστικά ένα πρωτάθλημα...».

Πηγή: gazzetta.gr