Βούντενη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Τι ερευνά η Πυροσβεστική - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 17.15: Υπό έλεγχο ετέθη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από περίπου δυο ώρες στη Βούντενη Πατρών που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, κατέκαψε περίπου 10 στρέμματα καλαμιών και δασικής έκτασης.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 22 άνδρες με 10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 7 ατόμων, της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Ρουμελιώτης. 

Σ' εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Πατρών, για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φέρεται πως η πυρκαγιά οφείλεται σε αμέλεια κατοίκου της περιοχής, κάτι που μένει να αποδειχθεί από τις έρευνες. 

Νεότερη Ενημέρωση 15.42: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Βούντενη Πατρών και καίει έκταση με καλαμιές περίπου 2 στρεμμάτων 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο σημείο επιχειρούν 12 άνδρες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές, αλλά και για τις εγκαταστάσεις εργοστασίου που βρίσκονται στο σημείο. 

Πρώτη Ενημέρωση 15.22: Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Βούντενης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο εργοστάσιο της Med Frigo. 

Πάνω από 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες σπεύδουν στην περιοχή.

Οι άνεμοι δεν είναι σύμμαχοι 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ