Κορονοϊός: Συμπτώματα του ιού σε διαρρήκτη που συνελήφθη

Δεν παραβίασαν απλώς τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της πανδημίας οι τρεις Ρομά που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω όταν διέρρηξαν ένα σπίτι στις Σέρρες, αλλά ο ένας από αυτούς φέρεται να είχε συμπτώματα του κορωνοϊού και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών!

Οι τρεις διαρρήκτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες όταν παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού που δεν κατοικείται το τελευταίο διάστημα και άρχισαν να ψάχνουν για τιμαλφή και χρήματα. Όμως, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους συνέλαβαν και βρήκαν τα κοσμήματα αξίας 300 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα που είχαν αρπάξει.

Ο ένας από τους δράστες είχε εμφανή προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξετάζεται αν είχε προβληθεί από τον ιό, ενώ σε όλους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης. Οι άλλοι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις στην περιοχή.