Κατέρρευσε η μνηστή του Τζόνσον μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Η Κάρι Σίμοντς είναι έγκυος

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Βρετανού Πρωθυπουργού, είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για τον Μπόρις Τζόνσον που πέρασε τη δεύτερη νύχτα του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας στο κεντρικό Λονδίνο. Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν επιτρέπεται στην 32χρονη να τον δει και εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αλλά και γιατί υπάρχει απαγόρευση επισκεπτών σε ασθενείς με κορονοϊό.

Η Κάρι Σίμοντς η οποία μένει στο σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο κατέρρευσε όταν πληροφορήθηκε την Κυριακή το βράδυ ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με τη Telegraph η 32χρονη μόλις έμαθε για τη μεταφορά του Βρετανού Πρωθυπουργού στο νοσοκομείο κάλεσε στο τηλέφωνο φίλους της, έκλαιγε ήταν απαρηγόρητη και ιδιαίτερα ανήσυχη για την κατάσταση της υγείας του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον έχει τις αισθήσεις του, δεν έχει γίνει όμως μέχρι στιγμής γνωστό εάν μπορούν να μιλήσουν τηλεφωνικά και έτσι η Κάρι Σίμοντς ενημερώνεται τόσο από το νοσοκομείο όσο και από το πρωθυπουργικό γραφείο για την κατάσταση του συντρόφου της.

Πηγή: Daily Mail