Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά ανήκει στη χορεία εκείνων που το έργο τους ξεπερνάει τα όρια ζωής ενός ανθρώπου»


Σε ανακοίνωσή του για την απώλεια της Μαρίας Μασσαρά - Δαφαλιά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:
«Ένας άνθρωπος που μετουσίωσε σε έργο ζωής τη συμμετοχή στα κοινά και την προσφορά στον συνάνθρωπο δεν είναι πια μαζί μας. Η Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά θα μας λείψει. Θα λείψουν σε όλους μας οι μητρικές συμβουλές της και ο μοναδικός τρόπος που πάντοτε αντιμετώπιζε όλες τις καταστάσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και ειδικά των αδυνάμων. Ανήκει όμως στη χορεία εκείνων που το έργο τους ξεπερνάει κατά πολύ τα χρονικά όρια ζωής ενός ανθρώπου. Το Ίδρυμα και ο Ξενώνας “Ελπίδα” θα θυμίζουν πάντα ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικηθεί η ανθρώπινη φθαρτότητα είναι η αλληλεγγύη προς τον ευάλωτο και ασθενή συνάνθρωπο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτή τη μοναδική γυναίκα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της».