ΟΛΠΑ: 2000 προστατευτικές μάσκες προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»

 

Παραλήφθηκε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» η βοήθεια που προσέφερε ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών ΑΕ. Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν 2.000 προστατευτικές μάσκες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν σε μία περίοδο που υπάρχει πίεση λόγω της πανδημίας και η διαθεσιμότητα υγειονομικού υλικού εξακολουθεί να υπόκειται σε ελλείψεις και περιορισμούς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, κ. Παναγιώτη Τσώνη, και τονίζει ότι είναι σημαντικό αυτή την δύσκολο περίοδο, οι φορείς της περιοχής να επιδεικνύουν την αλληλεγγύη τους με κάθε πρόσφορο τρόπο. «Η περισυλλογή και διάθεση υγειονομικού υλικού στις νοσηλευτικές μονάδες είναι ένας από αυτούς τους τρόπους» επισήμανε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Τσώνης από την πλευρά του τόνισε ότι με συνεργασία και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε μαζί να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση, και πρόσθεσε ότι ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.  

Διαβάστε επίσης