George Clooney-Amal Alamuddin: Φτιάχνουν σπίτι για τους σωματοφύλακές τους μια ανάσα από την έπαυλή τους!

 

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin θέλουν να φτιάξουν ένα ξύλινο σπιτάκι με όλα τα απαραίτητα για τους σωματοφύλακές τους, που περιπολούν το αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών αρχοντικό τους στην Αγγλία.

Φαίνεται όμως, πως η προσπάθεια αυτή του ηθοποιού και της δικηγόρου να κρύψουν το σπιτάκι μέσα στα δέντρα, μπορεί να ναυαγήσει. Το Δημοτικό Συμβούλιο του νότιου Οξφορντσάιρ εξέφρασε τις ανησυχίες πως η καλύβα θα μπορούσε να βλάψει τις ρίζες ενός δέντρου, που θεωρείται προστατευόμενο είδος και οι Clooney ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συμβουλίου, Τιμ Όνσλοου Φρι: «Φαίνεται πως υπάρχει η ευκαιρία να μετατοπιστεί το προτεινόμενο εξωτερικό οικοδόμημα σε μια πιο κατάλληλη τοποθεσία.

Να σημειωθεί πως ο 58χρονος George Clooney και η 42χρονη σύζυγός του Amal Alamuddin, αγόρασαν την ιδιοκτησία στις όχθες του Τάμεση, λίγο μετά τον γάμο τους, το 2014. Έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για την ανακαίνισή της κατοικίας, αν και μεγάλα τμήματα της έκτασης πλημμύρισαν νωρίτερα φέτος, όταν υπερχείλισε ο ποταμός.

Διαβάστε επίσης