Κορονοϊός - Πάτρα: Χωρίς... λίστα στο σούπερ μάρκετ - "Έρχονται γιατί είναι η μόνη τους διασκέδαση - Συγκινούνται όταν μας ευχαριστούν..." - Ανθρώπινες ιστορίες εν μέσω πανδημίας

 

Χωρίς ... λίστα πηγαίνουν οι Πατρινοί (και οι Πατρινοί, καθώς παρατηρείται σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας), στα σούπερ μάρκετ. 

Όπως εξηγούν στο tempo24, υπεύθυνοι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, εκτός από τα "προγραμματισμένα" ραντεβού για δουν από κοντά τους δικούς τους, όπως γράψαμε προ ημερών λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό, ο λόγος είναι ένας. "Είμαστε οι μόνοι που λειτουργούμε και πολλές φορές, έρχονται για να ξεσκάσουν λίγο, για βόλτα, να ξεχαστούν όπως μας εξομολογούνται". Ευτυχώς, όπως τονίζουν, δεν παρατηρείται ο συνωστισμός των προηγούμενων ημερών, που σημαίνει ότι ακόμα και στη μοναδική έξοδο που είναι το σούπερ μάρκετ, οι Πατρινοί αντιδρούν ψύχραιμα. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Πατρινοί καταναλωτές, αρχίζουν να πηγαίνουν σε σούπερ μάρκετ που μπορεί να είναι λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους, ώστε να "ξεχαστούν" ενδεχομένως σε ένα μεγαλύτερο σε τετραγωνικά χώρο, όπου θα περάσει πιο ευχάριστα και με μεγαλύτερη προστασία η ώρα. "Κάνουν τις αγορές τους, μας ευχαριστούν και μάλιστα μας γεμίζουν ευχές να είμαστε δυνατοί και υγιείς. Το βλέπουμε στο πρόσωπό τους, ότι οι ευχές τους είναι αληθνές... μας ευχαριστούν γιατί τους κάναμε λίγο να περάσουν όμορφα...", συμπληρώνουν εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ. 

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ"

"Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε , μέσα σε αυτήν την πανδημία εμφανίστηκαν κάποιοι ήρωες που όταν τους έβλεπες σε άλλη χρονική στιγμή ούτε καν τους έριχνες ένα βλέμμα ,ούτε καν τους έδινες σημασία ,αλλά τελικά οι μεγάλοι ήρωες στα δύσκολα φαίνονται , στα δύσκολα φαίνεται το μεγαλείο ενός απλού ανθρώπου Αυτοί οι άνθρωποι ,που αρκετοί είναι συνάδελφοι μας (των σούπερ μάρκετ) όπως και οι του ιατρικού κλάδου απέδειξαν ότι έχουν καρδιά και μεγαλείο ,έχουν τα κοτσια να φροντίσουν όλους εμάς που καθόμαστε ασφαλείς στα σπίτια μας ενώ αυτοί με αυταπάρνηση και βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή ,έχουν τα κοτσια να κρατήσουν μια χώρα στα χέρια τους Εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ αισθανομαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να τους πουμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ζητάμε το ελάχιστο , να δοθεί ένα αρκετα μεγάλο μπόνους από τις εταιρίες όπου δουλεύουν σαν επιβράβευση για το μεγάλο έργο που προσφέρουν , επίσης σε αυτήν την κρίση τελικά αποδείχθηκε ότι όλες οι επιχειρήσεις χωρίς τους εργαζομενους δεν μπορούν να υπάρχουν, αυτό ας το έχουν στο μυαλό τους οι επιχειρηματίες , γιατί μια επιχείρηση είναι οι άνθρωποι της ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ", η ανακοίνωση της παράταξης "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΤΡΑΣ του Σάββα Τζάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός - Πάτρα: "Πότε θα πας σούπερ μάρκετ να σε δω λίγο..." - Το νέο στέκι για τα ολιγόλεπτα πλέον ραντεβού - Η πανδημία έβγαλε τη "γλώσσα" στην τεχνολογία

Διαβάστε επίσης