Σεμέδο: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με επισκέφτηκε η κόρη μου στη φυλακή»

 

Mία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal 11», ο οποίος έκανε αφιέρωμα στην πολυτάραχη ζωή του.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ο οποίος έχει βρει την... αγωνιστική του Ιθάκη στον Ολυμπιακό, όντας από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή, μίλησε για την επίσκεψη της κόρης του σε αυτήν, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν τον ενημέρωσαν ότι θα αποφυλακιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμέδο:

Για την επίσκεψη της κόρης του όταν ήταν στην φυλακή: «Ήρθε η κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει».

Για το πώς ένιωσε τότε: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν ο,τι χειρότερο...».

Για την ημέρα που του είπαν ότι αποφυλακίζεται: «Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε “Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις”. Σε εκείνες τις 2 ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους. Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν “βγαίνεις έξω” είπα στον εαυτό μου “ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία! Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης”. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά».

Διαβάστε επίσης