Εκτίναξη της επισκεψιμότητας του tempo24.news-Με 1.841.000 μοναδικούς επισκέπτες τον Μάρτιο

Το tempo24.news ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (google analytics) τον μήνα Μάρτιο σημείωσε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας με 1.841.264 μοναδικούς επισκέπτες, 500.000 μοναδικούς επισκέπτες την εβδομάδα και μέσο όρο 85.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως .

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τους υψηλότερους δείκτες επισκεψιμότητας στη λίστα των Περιφερειακών ενημερωτικών sites που κατατάσσει το tempo24.news στην κορυφή της κατάταξης.

Η ανταπόκριση των χρηστών του διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας εκτός του οτι αποδεικνύει την καθολική αναγνώριση του tempo24.news στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου και της ενημέρωσης παράλληλα αποτελεί αναγνώριση της επαγγελματικής εργασίας των δημοσιογράφων αλλά και το συνόλου του προσωπικού όλων των τμημάτων της επιχείρησης.

πηγή: google analytics

Μεθοδικά και κυρίως με επίπονη και υπεύθυνη εργασία κατά τη διάρκεια του 24ωρου, το tempo24.news κατακτά ήδη την κορυφή στην λίστα των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Περιφέρειας, με αποκλειστικές ειδήσεις, αναλύσεις, πλουραλισμό απόψεων και άμεση ενημέρωση με ρεπορτάζ φωτογραφίες και βίντεο για όλα τα σημαντικά γεγονότα τα οποία εξελίσσονται στην Πάτρα την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα. Και φυσικά όλες τις εξελίξεις από την πανδημία του κορονοϊού

Γνωρίζουμε όλοι πως η κορυφή δύσκολα κατακτάται, και ακόμη πιο δύσκολα διατηρείται. Γι' αυτό και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε με συνέπεια και καθημερινά στις απαιτήσεις των αναγνωστών-χρτηστών του διαδικτύου, σε εποχές δύσκολες.

Είμαστε όμως βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε και στα επόμενα χρόνια το tempo24.news θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον χώρο της διαδικυιακής ενημέρωσης και όχι μόνο. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ