Δυτική Ελλάδα: Το Αστυνομικό δελτίο με πολλές συλλήψεις

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος ημεδαπός,  διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για απόπειρα κλοπής και απείθεια.

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 22 έως 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, ενώ σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
 
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι του στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 23χρονος ημεδαπός,  διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αυθαιρέτων.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 26 έως 58 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

 

 
Συνελήφθη, χθες το απόγεμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Ναυπακτίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
 
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι του έχει αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ