Προειδοποίηση Χαρδαλιά: Δεν θα κάνω βήμα πίσω – Δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι θέμα ευθύνης

 

Ακόμα έναν νεκρό από κορονοϊό μετρά η Ελλάδα αυξάνοντας των νεκρών στους 50. Την ίδια ώρα τα νέα κρούσματα του Covid- 19 είναι 81 με το συνολικό αριθμό των περιπτώσεων στη χώρα μας να είναι πλέον 1.415.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, και οι διασωληνωμένοι ασθενείς αυξήθηκαν.

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε κατά την ημερήσια ενημέρωση του πως: «Κανείς δεν είναι άτρωτος και όλοι μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό» ενώ αναφέρθηκε και στη χρήση μάσκας καθώς όπως είπε: «Διχάζει η ευρεία χρήση μάσκας την επιστημονική κοινότητα».

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς.

«Πολίτες και πολιτεία δίνουμε από κοινού τη μάχη για να κερδίσουμε τον κορονοϊό» και πρόσθεσε: «Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης είμαστε η "δημοκρατία της πειθούς". Κάποιοι λίγοι συνεχίζουν να αδιαφορούν. Η αυστηρότητά μας είναι για αυτούς. Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν και η προσπάθειά μας θέλουμε να έχει αποτέλεσμα.

Μετράμε μέρες και εβδομάδες για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όμως προειδοποιούμε αυτούς που δεν μας ακούν. Δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση τους. Δεν είναι θέμα μαγκιάς για κανέναν είναι θέμα ευθύνης. Γι’ αυτό το διακύβευμα δεν θα κάνω ούτε ένα βήμα πίσω».

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως τίθεται σε καραντίνα η κοινότητα Φούστανη στην Έδεσσα

Διαβάστε επίσης