Κορονοϊός - Πέπε Ρέινα: Έμεινα χωρίς οξυγόνο για 25 λεπτά

τερματοφύλακας της Άστον Βίλα

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Πέπε Ρέινα αποκάλυψε τις στιγμές που βίωσε από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Όπως αναφέρει έζησε αμέτρητα λεπτά φόβου, ενώ ο κορονοϊός τον έκανε ανίκανο να αναπνεύσει.

Ο 37χρονος είπε ότι αυτές ήταν οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ο Ρέινα είναι δανεικός από την Νάπολι στην Άστον Βίλα. Στη συνέντευξη που έδωσε στην Corriere dello Sport τόνισε: “Μόλις τώρα κερδίζω την μάχη με τον κορονοϊό". Ξεκίνησε να νιώθει άρρωστος περίπου πριν από δύο εβδομάδες. “Ήμουν πολύ κουρασμένος με τα πρώτα συμπτώματα του ιού. Ο πυρετός, ο βήχας και ο πονοκέφαλος δεν σταματούσαν ποτέ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν μπορούσα πια να αναπνεύσω, τα 25 λεπτά που μου τελείωσε το οξυγόνο. Ήταν οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ο μόνος αληθινός φόβος που είχα ήταν όταν κατάλαβα ότι δεν είχα οξυγόνο: ατελείωτα λεπτά φόβου, όταν ο λαιμός μου έκλεισε. Σαν αποτέλεσμα πέρασα έξι ή οκτώ μέρες μέσα" περιγράφει.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε στο σπίτι.“Δεν μου λείπει η παρέα γιατί στο σπίτι είναι η σύζυγός μου, τα πέντε παιδιά μας και οι δύο γονείς της. Το σπίτι είναι μεγάλο αλλά η μοναξιά δεν έχει πρόσβαση στο σπίτι μου" προσθέτει.

Πηγή: Guardian