Βελόπουλος για Ρουβίκωνα: Αυτό είναι ακτιβισμός, αν απέφευγαν και τη βία θα τους έλεγα διπλό μπράβο - ΦΩΤΟ

Η αναρχική συλλογικότητα συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter την κίνηση αλληλεγγύης του Ρουβίκωνα που πρόσφερε στο Γηροκομείο Αθηνών τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε retweet τη δημοσίευση με φωτογραφίες από την παράδοση των ειδών από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας γράφοντας: «Μπράβο! Αυτό είναι ακτιβισμός πραγματικός και όχι το σπάσιμο και κάψιμο της Αθήνας όπως κάνουν κάτι ψευτοαναρχικοί!

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

Μπράβο ! Αυτό είναι ακτιβισμός πραγματικός και όχι το σπάσιμο και κάψιμο της Αθήνας όπως κάνουν κάτι ψευτοαναρχικοί!Αν απέφευγαν και την βία θα τους έλεγα ΔΙΠΛΟ μπράβο 

euwrz_qwoaae5or.jpg

 

Αν απέφευγαν και την βία θα τους έλεγα ΔΙΠΛΟ μπράβο!».

Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο Γηροκομείο Αθηνών η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Ο Ρουβίκωνας, ανέβασε στο site του φωτογραφίες αλά και μία ανακοίνωση με αφορμή την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Αθηνών, μετά απο έκκλησή του για κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και καθαριστικών, φροντίζοντας την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων που φιλοξενεί. Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως ενώ το κράτος παραμελεί τους ηλικιωμένους, η κοινωνική βάση όταν υπάρχει άμεση ανάγκη, οργανώνεται και δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της.

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.