Κορονοϊός: Εξιτήριο για τον Βουλευτή Χρήστο Κέλλα - ΦΩΤΟ

Το “ευχαριστώ” στο νοσηλευτικό προσωπικό

Συνοδευόμενος από τους θεράποντες λοιμωξιολόγους γιατρούς, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας πήρε το μεσημέρι της Τρίτης εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύονταν με κορονοϊό.

720_710967_0c2af60672-b73e788a5fa3b3a4_1.jpg

Ο Λαρισαίος πολιτικός ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Λάρισα και διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 14 Μαρτίου, εμφανίζοντας ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα. Το βράδυ της 15ης Μαρτίου εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς ανέβασε και πάλι πυρετό. Έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας ο βουλευτής πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο και επιστρέφει κοντά στους οικείους του.

Λίγα βήματα μετά την έξοδο από την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο βουλευτής ευχαρίστησε πρώτα το Θεό που τον έβγαλε νικητή από αυτή την περιπέτεια υγείας. Νωρίτερα βέβαια, είχε φροντίσει να ευχαριστήσει το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, που στάθηκαν στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες, εξάροντας την σπουδαία αποστολή που επιτελούν αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο σπίτι, όπου θα παραμείνει σε καραντίνα για δύο ακόμη εβδομάδες λόγω της ανοσοκαταστολής, δηλαδή για να προστατέψει την ταλαιπωρημένη υγεία του και όχι για να μην μεταδώσει τον ιό, στην οποία εξάλλου πλέον είναι αρνητικός.

Πηγή: onlarissa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ