ΠΑΟΚ: Σε καραντίνα στη Σεβίλλη ο Κρέσπο

 

Στη Σεβίλλη παραμένει σε κατ' οίκον καραντίνα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, καθώς εκεί τον βρήκε η εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ ακολουθούσε το ατομικό του πρόγραμμα, μετά το σοβαρό τραυματισμό εδώ κι αρκετό καιρό.

Ο έμπειρος παίκτης με ανάρτηση του στα social media επισήμανε πως σε συνεννόηση με την ομάδα του παρέμεινε στην Ισπανία για να συνεχίσει εκεί σε συνθήκες ασφάλειας την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του, την οποία και προσδιορίζει στα μέσα Απριλίου.

«Όλα αυτά με βρήκαν σε μια περίοδο αλλαγών. Ταξίδεψα στις 2 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη για να χειρουργηθώ. Μάλιστα είχα ήδη κανονίσει με τον ΠΑΟΚ ότι θα περάσω το πρώτο κομμάτι της αποθεραπείας μου στην Ισπανία και θα επιστρέψω στις 15 Μαρτίου.

Όλα ήταν προγραμματισμένα, μέχρι που ήρθαν οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Μίλησα με τον ΠΑΟΚ και αποφασίσαμε να μείνω και να περάσω την καραντίνα στη Σεβίλη καθώς θα ήταν επικίνδυνο να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει» έγραψε στο λογαριασμό του ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης