Libra Studies - Κέντρα Μελέτης Δημοτικού: Το σχολείο συνεχίζεται!

Libra Studies!

Ο υπεύθυνος των Libra Studies στην Πάτρα Απόστολος Σπατιώτης, μας εξηγεί για τα κέντρα μελέτης Δημοτικού, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

SMART CLASS

ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΛΗΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην Libra Studies πιστεύουμε ότι οι μαθητές είναι το αύριο του τόπου μας. Έχουμε τον μαθητή στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας και ο στόχος μας είναι να είμαστε μαζί του στην κάθε του προσπάθεια.

Η ανάγκη της περεταίρω ανάπτυξης των ικανοτήτων των παιδιών είναι κάτι που ξεκινά από την πρώτη μαθησιακή χρονιά τους και απαιτείται να αναπτύσσεται διαρκώς κατά την διάρκεια όχι μόνο της μαθησιακής και φοιτητικής αλλά και στην συνέχεια κατά την εργασιακή τους καριέρας.

Το εκπαιδευτικό σύστημα δυστυχώς δεν δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης των ικανοτήτων, η οποία είναι απαραίτητο να ξεκινήσει από μικρή ηλικία.

Οι σημερινές ανάγκες δημιουργούν ολοένα και λιγότερο χρόνο για την προετοιμασία των παιδιών. Ο έντονος εργασιακός βίος των γονιών αλλά και οι πολλές και αναγκαίες εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών δημιουργούν ένα στενό και περιορισμένο πλαίσιο χρόνου προετοιμασίας για το Σχολείο.

Η καινοτόμος μέθοδός μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των εκπαιδευτικών μας προσβλέπει στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή προκειμένου να τεθούν βαθιά τα θεμέλια γα την μετέπειτα εκπαιδευτική κατάρτιση του κάθε παιδιού.

 

Κάνε Το Δικό Σου Libra Σήμερα

Οι σημερινές οικονομικές συνθήκες αναγκάζουν τον καταναλωτή (γονιό) να επενδύει με μεγαλύτερη προσοχή και σύνεση τα χρήματά του. Μία επιχείρηση, ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης, ο οποίος είναι από τους πλέον κρίσιμους, προκειμένου να επιτύχει και να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, θα πρέπει να γίνουν πολλές οργανωμένες και συντονισμένες ενέργειες σε όλους τους τομείς (διοίκηση, εκπαιδευτικό προσωπικό, βιβλιογραφία, διαφήμιση).

Τα κέντρα μελέτης της Libra έχουν το πλεονέκτημα να δουλεύουν με ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό από διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικές διαδικασίες που προετοιμάζουν τον μαθητή όχι μόνο για την επόμενη μέρα αλλά για την μελλοντική του ζωή, με στόχο να του δοθούν τα απαραίτητα skills για την μετέπειτα μαθητική αλλά και εν δυνάμει φοιτητική του πορεία.

Επιλογή της κατάλληλης περιοχής και θέσεως κτιρίου.
Οργάνωση και υποστήριξη δικτύου συνεργατών.
Σχεδιασμός ολοκληρωμένου προγράμματος τοπικής διαφήμισης.
Οργάνωση και διαχείριση κέντρου μελέτης.
Εκπαίδευση για την επικοινωνία με τους υποψήφιους πελάτες.
Επιλογή προσωπικού και εκπαίδευση του.
Εξειδικευμένη βιβλιογραφία.
Έμπειρο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Σύστημα μηχανοργάνωσης.
Το δικό μας δίκτυο καθηγητών

 

Παροχές:

Υποστήριξη Sales & Marketing (φυλλάδια, προώθηση σε social media, προώθηση τοπικών πωλήσεων).
Προμήθεια πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Υλικού.
Διαρκής αναβάθμιση του Εκπαιδευτικού υλικού για την βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας και την στοίχιση με τις σύγχρονες Εκπαιδευτικές τακτικές.
Εκπαίδευση καθηγητών από Ακαδημαϊκή ομάδα με μακρόχρονη και πιστοποιημένη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.
Συμβουλευτική μαθητών και γονέων – Συμβουλευτική γονέων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.
Οικονομική υποστήριξη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ