Φτιάξε μόνη σου την πιο stylish ζώνη

 

Από το 2019 οι ζώνες επανήλθαν δυναμικά στη μόδα και φέτος συνεχίζουν να είναι παρούσες δίνοντας μας τη δυνατότητα να τις εντάξουμε στις καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο απλό σύνολο. Αναδεικνύει υπέροχα τη μέση σου και τις καμπύλες σου, ενώ μπορεί άνετα να συνδυαστεί με πρωινά ή βραδινά outfits. Ένα denim παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και μια ζώνη είναι αρκετά για να δημιουργήσεις ένα chic look.

Κι αν ακόμα δεν έχεις προλάβει να επενδύσεις σε μια κομψή ζώνη, μην ανησυχείς! Θα φτιάξεις μόνη σου μια ζώνη, στο σπίτι. Αφού, λοιπόν, αυτό το διάστημα μένουμε σπίτι, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα, που στο παρελθόν δεν μας έφτανε ο χρόνος.

Να, λοιπόν, η ευκαιρία! Θα κάνεις μια ultra stylish ζώνη με ένα παλιό T-shirt, που όλο και κάπου θα βρίσκεται πεταμένο στην ντουλάπα σου. Εκτός από το μπλουζάκι, θα χρειαστείς ψαλίδι, μερικές σούστες, κλωστή και βελόνα, και έναν κρίκο. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η διαδικασία είναι πολύ απλή, εύκολη και δημιουργική. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ακόμα ένα ταλέντο σου;!

Διαβάστε επίσης