H απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

 

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Ευτυχείτε έδειξαν ένα απόσπασμα από ένα βίντεο της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έκαναν κάποια αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο βίντεο και το πρωί της Παρασκευής η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα σχολίασαν.

«Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό, τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες –επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε και mention αρκετές φορές- είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ μάλιστα χθες, εκφράστηκα και πολύ ωραία. Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο. Έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Μπήκα και μου φάνηκαν χειρότερα. Αυτά που δείξαμε δηλαδή ήταν και τα πιο light”. Δεν θέλω μέρες που είναι να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν. Δεν με αφορά καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θέλεις τον ακολουθείς, αν δεν θέλεις δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, το σχολιάσαμε και μέχρι εκεί».

Διαβάστε επίσης