Ο Μίλτος Καμπουρίδης στο «Μαζί σου» για τον κορονοϊό – «Πάλεψα και τον νίκησα! Εγώ κόλλησα τους Τανιμανίδη-Μπόμπα…» - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Μίλτος Καμπουρίδης πάλευε με τον κορονοϊό το τελευταίο διάστημα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, και την περασμένη Τρίτη, που τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, πήρε την απόφαση να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου με μια συγκινητική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς τα δύσκολα πέρασαν και βγήκε νικητής από τη «μάχη» που έδωσε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, λοιπόν, ο ίδιος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτεια που πέρασε και την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

«Μάλλον κόλλησα τον ιό στον Λονδίνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν την καθαρά Δευτέρα. Μετά το οικογενειακό ταξίδι που κάναμε ήρθαν τα πρώτα δέκατα. Για 14 μέρες είχα κάθε πρωί 37 πυρετό και το βράδυ ανέβαινε μέχρι 39, σε συνδυασμό με πονοκέφαλο, πόνο πίσω από τα μάτια, αδυναμία, βήχα και χάσιμο της όρεξης για φαγητό. Από τις 14 μέρες που είχε πυρετό, τις 10 ανέβαινε ψηλά…» , είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το πέρασα όλο στο σπίτι γιατί δεν είχα προβλήματα αναπνοής, δύσπνοια και οτιδήποτε άλλο… Τα δύο μικρά παιδιά μας κόλλησαν, η σύζυγός μου και η μεγάλη μας κόρη δεν κόλλησαν. Δεν ισχύει ότι όλοι κολλάνε… Έκανα δύο τεστ και το πρώτο βγήκε αρνητικό. Το δεύτερο ήταν θετικό. Όταν έμαθα τι έχω ανακουφίστηκα γιατί πολλές μέρες δεν ήξερα τι είχα…» .

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε: «Τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ, δυστυχώς. Τους είδα μετά το ταξίδι…» , ενώ επεσήμανε: «Πλέον δεν έχω συμπτώματα εδώ και 11 μέρες. Έκανα το τεστ και είμαι αρνητικός. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Το ίδιος και τα παιδιά μου και ο Σάκης με την Χριστίνα και ο άλλος ο φίλος μου που τον κόλλησα…» .