Κορονοϊός – Νεκρός Στρατιωτικός στη Ξάνθη: “Είχε κάνει μία εκπαίδευση στην Πάτρα”

27/03/2020 | 13:18

Την αποκάλυψη πως ο 46χρονος Στρατιωτικός που κατέληξε την Πέμπτη, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό, είχε βρεθεί στην Πάτρα για μετεκπαίδευση, έκανε ο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, Αναστάσιος Καραδέδος, μιλώνατς στον ΑΝΤ1.

«Ήταν πολύ νέος, ήταν υπέρβαρος. Η νόσος είναι πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα αλλά και σε ανθρώπους υγιέστατους, που δεν πάσχουν από τίποτα… Πρέπει να ανησυχούμε όλοι μας, δεν είναι τυχαία η έκκληση για το μένουμε σπίτι, γιατί είναι η μοναδική σοβαρή άμυνα που έχουμε αυτή τη στιγμή... Από ότι γνωρίζω ο 46χρονος είχε κάνει μία εκπαίδευση στην Πάτρα. Δεν γνωρίζω εάν ήταν σε στρατόπεδο. Θεωρώ ότι έχει γίνει ιχνηλάτηση», είπε μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό από κορονοϊό στην Ξάνθη και για τον πρώτο στρατιωτικό – θύμα του Covid-19.

Τοπικά Μέσα μετέδωσαν πως ο 46χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος και ότι ο θάνατός του γνωστοποιήθηκε από τον διοικητή του στην αναφορά στη μονάδα του στην Ξάνθη.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)