Πάτρα: Μας πήρε και μας ...σήκωσε - Θυελλώδεις άνεμοι ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα - Ο καιρός σήμερα

Tο βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας και επηρεάζει τον καιρό της χώρας, έχει δώσει αξιόλογες βροχοπτώσεις στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Παράλληλα, θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο (βορειοανατολικών διευθύνσεων) και στο Ιόνιο (ανατολικών διευθύνσεων), με τις μεγαλύτερες καταγραφές του δικτύου του meteo.gr να παρουσιάζονται στον Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τα  φαινόμενα θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο της ημέρας με φθίνουσα ένταση.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις περιοχές της Πάτρας, συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σ’ εκείνες με τις μεγαλύτερες ριπές ανέμων. Στην Πανεπιστημιούπολη οι ριπές του ανέμου ξεπερνούσαν τα 101 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ακολουθούν οι περιοχές Ρωμανού (98 χιλιόμετρα), Καστριτσίου (81 χιλιόμετρα), Αρσακείων Σχολείων (Πλατάνι)  με 76 χιλιόμετρα και Ρίου (76 χιλιόμετρα).

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον, καθώς προβλέπονται δυνατές βροχές , ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ