Κορονοϊός – Βοήθεια στο Σπίτι: Περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ΝΔ δήλωσαν εθελοντές

26/03/2020 | 23:28

 

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε  για την αξιολόγηση της εθελοντικής πρωτοβουλίας της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Μέχρις ώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 1.000 συμπολίτες μας και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο.

Στη συζήτηση κατά την οποία τέθηκαν τα επόμενα στάδια της δράσης, συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΠΕ Γ. Στεργίου, ο Γενικός Δ/ντης Γ. Μπρατάκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης, οι εμπλεκόμενοι Γραμματείς Στ. Κονταδάκης, Μ. Νάτσιου και Π. Κρυσταλλίδου, ο Δ/ντης Γραφείου Τύπου Ν. Ρωμανός, η εκπρόσωπος τύπου αρμόδια για τα περιφερειακά ΜΜΕ Ε. Σώκου και ο Εκπρόσωπος Τύπου Τ. Γαϊτάνης.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ