Βελγικά Μέσα: «Σειρήνες» Ρεάλ για Ντε Μπρόινε

26/03/2020 | 22:32

 

Η Βασίλισσα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Βέλγιο άσο ήδη από το 2017, όταν και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ήταν έτοιμξη να καταθέσει πρόταση άνω των 100 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο η ιδέα αυτή φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλειφθεί από το μυαλό των Μαδριλένων μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, με βάση το βέλγικο Μέσο Sport/Foot,  όλα δείχνουν πως η ομάδα του Ζιντάν ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λούκα Μόντριτς.

Το σενάριο μάλιστα επιτείνεται αν σκεφτεί κανείς πως μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Σίτι εξαιτίας της παραβίασης του FFP, αρκετοί ποδοσφαιριστές της έχουν εκδηλώσεις τάσεις φυγής, με πρώτο και καλύτερο τον Ντε Μπρόινε.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά