Κορονοϊός: Αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη πτήση της Aegean για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων

26/03/2020 | 19:28

 

Αναχώρησε η έκτακτη πτήση της Aegean από Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στις ελληνικές αρχές στην Τουρκία, να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ στην ειδική πτήση επιβαίνουν συνολικά 32 Έλληνες πολίτες.

Θυμίζουμε Έλληνες πολίτες είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Πόλης, λόγω της διακοπής των πτήσεων στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου