Ελένη Ράντου: Περιγράφει με χιούμορ πώς βιώνει την κρίση του κορονοϊού

26/03/2020 | 18:32

 

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορονοϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια.

Η κοινωνική απομόνωση και η καραντίνα φάνταζαν μέχρι πρόσφατα με σενάριο ταινίας κι όμως ήρθαν πολύ γρήγορα στη ζωή μας κι άλλαξαν ολοκληρωτικά τα δεδομένα.

Η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων αλλά και δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην πανδημία του κοροναϊού, έχει αλλάξει δραματικά.

Σε αυτήν την αλλαγή που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα κρατήσει, απαντά με χιούμορ μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία εδώ και χρόνια ξέρει πολύ καλά να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των θαυμαστών της.

Η ηθοποιός παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της.

Η ηθοποιός έγραψε στο Facebook:

«Μέχρι τώρα ένιωθα να παίζω σε επιστημονική φαντασία. Ευτυχώς το ξεπέρασα αυτό το στάδιο. Τώρα παίζω σε ταινία με Ζόμπι. Γίνομαι σιγά σιγά..

Όταν θα τελειώσει όλο αυτό άντε πάλι να προσαρμοστείς στο φως και στην κίνηση», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης