Ελένη Ράντου: Περιγράφει με χιούμορ πώς βιώνει την κρίση του κορονοϊού

26/03/2020 | 18:32

 

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορονοϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια.

Η κοινωνική απομόνωση και η καραντίνα φάνταζαν μέχρι πρόσφατα με σενάριο ταινίας κι όμως ήρθαν πολύ γρήγορα στη ζωή μας κι άλλαξαν ολοκληρωτικά τα δεδομένα.

Η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων αλλά και δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην πανδημία του κοροναϊού, έχει αλλάξει δραματικά.

Σε αυτήν την αλλαγή που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα κρατήσει, απαντά με χιούμορ μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία εδώ και χρόνια ξέρει πολύ καλά να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των θαυμαστών της.

Η ηθοποιός παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της.

Η ηθοποιός έγραψε στο Facebook:

«Μέχρι τώρα ένιωθα να παίζω σε επιστημονική φαντασία. Ευτυχώς το ξεπέρασα αυτό το στάδιο. Τώρα παίζω σε ταινία με Ζόμπι. Γίνομαι σιγά σιγά..

Όταν θα τελειώσει όλο αυτό άντε πάλι να προσαρμοστείς στο φως και στην κίνηση», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής