Πιερρακάκης: Κανένα πρόστιμο για καθυστερημένες πληρωμές ηλεκτρικού ρεύματος

26/03/2020 | 16:30

 

Οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν τόκους για καθυστερήσεις σε πληρωμές ηλεκτρικού ρεύματος τόσο στη ΔΕΗ όσο και σε ιδιωτικές εταιρείες διαβεβαίωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Μιλώντας στον Σκαϊ, ο υπουργός καθησύχασε τους καταναλωτές , τονίζοντας ότι δεν θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα ξεκίνησε καθώς τα ΕΛΤΑ καθυστέρησαν στις παραδόσεις των λογαριασμών στους καταναλωτές, ενώ ήδη η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει ότι οι πελάτες της δεν θα επιβαρυνθούν με τόκους υπερημερίας ούτε θα χάσουν τις εκπτώσεις συνέπειας εάν καταβάλλουν με καθυστέρηση τα χρήματα.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου