Θετικό στον κορονοϊό νεογέννητο από την Καστοριά

26/03/2020 | 16:25

 

Ένα νεογέννητο βρέφος από την Καστοριά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γρεβενών και είναι θετικό στον κορονοϊό.

Το μωρό σύμφωνα με το Kozanimedia γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο των Γρεβενών και είναι σε καλή κατάσταση. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δε νόσησε στο νοσοκομείο των Γρεβενών, αλλά όταν βγήκε από αυτό μετά την γέννησή του. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν νοσεί και η μητέρα του μωρού.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο των Γρεβενών κατευθύνονται για να γεννήσουν εγκυμονούσες από την Καστοριά, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τον κορονοϊό.

πηγή: Kozanimedia

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε