Παπαμιχαήλ – Δανδουλάκη: Ο σύντομος δεσμός και η γνωριμία στον «Παπαφλέσσα»

25/03/2020 | 23:42

Ένας έρωτας που είδε το φως της δημοσιότητας πολλά χρόνια μετά, ήταν εκείνος ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Κάτια Δανδουλάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, «Παπαφλέσσας» το 1971 και σύντομα έγιναν ζευγάρι.

Η νεαρή τότε Κάτια Δανδουλάκη είχε ένα σύντομο ρόλο στην ταινία – ήταν για εκείνη η δεύτερη κινηματογραφική της δουλειά – όπου υποδυόταν την «Κατερινιώ» η οποία ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Παπαφλέσσα. Και κατά κάποιο τρόπο, η ζωή αντέγραψε το σενάριο, αφού η ηθοποιός δεν άργησε να υποκύψει στη γοητεία του Παπαμιχαήλ.

Σύντομα έγιναν ζευγάρι, όμως, η σχέση τους δεν έγινε τότε γνωστή. Μάλιστα, για πολλά χρόνια παρέμενε μυστική, μέχρι που το ανέφερε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο βιβλίο του. Η Δανδουλάκη, πριν λίγα χρόνια, είχε μιλήσει για τη σχέση αυτή, λέγοντας – μεταξύ άλλων – πως η ίδια δεν θα αναφερόταν ποτέ σε σχέσεις της με ανθρώπους που δεν θα ήθελαν να αναφερθούν.

Πηγή: newsbeast.gr

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της

Μπακαλιάρος με ασιατική σάλτσα

Βόλεϊ: Τέταρτη θέση για την Εθνική ομάδα στο Golden European League

Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω καύσωνα