Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

26/03/2020 | 08:58

Τη σκυτάλη στον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργό κ. Στέλιο Πέτσα δίνει από σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά από δύο εβδομάδες προληπτικής παραμονής στο σπίτι εξαιτίας του γεγονότος ότι η σύζυγός του είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, θα μεταβεί αύριο Πέμπτη στο ισόγειο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, προκειμένου να διεξαγάγει στις 12:30 το μεσημέρι, το καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Εννοείται πάντως ότι για μια ακόμη φορά θα γίνει εξ αποστάσεως καθώς οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν τα ερωτήματά τους μέσω ειδικής πλατφόρμας υπό το φόβο της πανδημίας.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο