Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

26/03/2020 | 08:58

Τη σκυτάλη στον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργό κ. Στέλιο Πέτσα δίνει από σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά από δύο εβδομάδες προληπτικής παραμονής στο σπίτι εξαιτίας του γεγονότος ότι η σύζυγός του είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, θα μεταβεί αύριο Πέμπτη στο ισόγειο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, προκειμένου να διεξαγάγει στις 12:30 το μεσημέρι, το καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Εννοείται πάντως ότι για μια ακόμη φορά θα γίνει εξ αποστάσεως καθώς οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν τα ερωτήματά τους μέσω ειδικής πλατφόρμας υπό το φόβο της πανδημίας.

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική