Μητσοτάκης: «Μπροστά στο να χάσω ανθρώπους που μπορώ να σώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια, θα τα ξαναφτιάξουμε»

25/03/2020 | 21:42

Την αντίδραση που είχε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πριν από περίπου ένα μήνα ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας του είπε σε μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πως θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα για τον κορονοϊό τα οποία και άρχισε να αναλύσει, εκμυστηρεύτηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ το μέλος της κυβέρνησης επεσήμανε: «Όταν μας είπε, πριν από ένα μήνα, ο κ. Τσιόδρας το τι πρέπει να κάνουμε, υπήρξε μεγάλος σκεπτικισμός και δυσφορία».

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης κοιτώντας όλους τους παριστάμενους είπε: «Εγώ μπροστά στο να χάσω ανθρώπους που μπορώ να σώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια. Τα δισεκατομμύρια θα τα ξαναφτιάξουμε, τους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους φέρουμε πίσω». Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τη γνώμη των ειδικών».

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ