Κλείνουν δρόμοι στη Νέα Υόρκη – Απαγόρευση αθλημάτων στα πάρκα της πόλης

25/03/2020 | 21:58

Η πόλη της Νέας Υόρκης θα αρχίσει να κλείνει δρόμους για την κυκλοφορία και θα απαγορεύσει τα αθλήματα που απαιτούν στενή επαφή στα πάρκα, στη μάχη της εναντίον του νέου κορονοϊού, έγινε σήμερα γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Ο Κουόμο επισήμανε ότι το κλείσιμο των δρόμων αποτελεί πιλοτικό πρόγραμμα και διευκρίνισε ότι αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ, θα απαγορευτούν από τα πάρκα της πόλης, αρχικά σε εθελοντική βάση, εφόσον συμμορφωθούν οι πολίτες.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει καταγράψει δεκαπλάσια κρούσματα του νέου κορονοϊού σε σύγκριση με την επόμενη πληγείσα πολιτεία, το Νιου Τζέρσι, με απολογισμό 30.811 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 285 θανάτους.

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης