Ίμια: Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

25/03/2020 | 21:12

Οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να τραβήξουν το σκοινί της έντασης στα άκρα. Χθες το απόγευμα, τη στιγμή που ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής επέβαινε σε σκάφος του Λιμενικού, τουρκική ακταιωρός επεχείρησε να προσεγγίσει το σκάφος και να το παρενοχλήσει, στα Ίμια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Στεφανής πήγαινε από την Καλόλιμνο στην Ψέριμο, στο πλαίσιο περιοδείας σε 15 νησιά, όπου το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων φυλάει Θερμοπύλες, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Τη στιγμή που με το σκάφος του Λιμενικού, στο οποίο επέβαινε, περνούσε από τα Ίμια, ακταιωρός της ακτοφυλακής της Τουρκίας επεχείρησε να τον πλησιάσει. Η αντίδραση από ελληνικής πλευράς ήταν άμεση, αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν επιπλέον ελληνικές δυνάμεις.

Πηγή: enikos.gr

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία