Κορονοϊός - Πάτρα: Ευχάριστα νέα στο Νοσοκομείο του Ρίου για δυο ασθενείς - Υγειονομικοί θετικοί στον ιό

ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗΣ SARS

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας δυο ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και νοσηλεύονται στη μονάδα αρνητικής πιέσης SARS, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο (Νοσοκομείο αναφοράς).

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για έναν 44χρονο - άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα - και αναμένεται να πάρει εξιτήριο και έναν 73χρονο, η κατάσταση του οποίου καταγράφει σταθερή βελτιούμενη πορεία. 

Την ίδια ώρα όπως έγραψε το tempo24.news, 9 συνολικά οι υγειονομικοί του Νοσηλευτικού Ιδρύματος που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και παραμένουν σε κατ΄οικον περιορισμό. 

Κορονοϊός - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: ΝΕΟΤΕΡΑ - Εννέα οι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον ιό - Παραμένουν σε κατ οίκον περιορισμό

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. Δημήτρης Ζιαζιάς, υπάρχει έλλειψη στο προστατευτικό υλικό, δίνοντας στο προσωπικό μια μάσκα ανά 8ωρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραιτήθηκε ιατρικό προσωπικό που προσελήφθη πρόσφατα, καθώς δεν είχε την κατάλληλη εξειδίκευση.  

Διαβάστε επίσης