Κορονοϊός: Αρνητική και στο δεύτερο τεστ η Μέρκελ

25/03/2020 | 20:16

Αρνητική στον κορονοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς υπεβλήθη και σε νέο τεστ για να επιβεβαιωθεί αν είναι θετική στον ιό ή όχι. Η 65χρονη καγκελάριος της Γερμανίας, που από τις αρχές της εβδομάδες έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, είχε κάνει ένα πρώτο τεστ τη Δευτέρα, το οποίο βγήκε επίσης αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής στην Γερμανία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν ανέλθει στα 31.554, ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 149.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική