Χώρισαν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης

25/03/2020 | 18:48

 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Χριστίνας Κολέτσα και του συγγραφέα Δημήτρη Δεγαμινιώτη. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν αυτή που αποκάλυψε το ειδύλλιό τους τον περασμένο Μάιο, μιλώντας με ενθουσιασμό για εκείνον στην κάμερα του Alpha, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε ακόμη και να αποκτήσει παιδί μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους χώρισαν πριν από λίγο καιρό, γι’ αυτό και η σέξι αοιδός κατέβασε την κοινή εικόνα τους από τα social media.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα της Γιορτής των Ερωτευμένων, το βιβλίο του με τίτλο «Τοξικός εραστής», με τη σφραγίδα των εκδόσεων Υδροπλάνο, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος τις αναρτήσεις στον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό του στο Instagram.

Εκεί, περιγράφοντας τον εαυτό του, ο μυστηριώδης συγγραφέας αναφέρει: «Ορκισμένος εργένης, κρατώ τη σημαία της πολυγαμικότητας ψηλά στον λόφο της μάχης, βλέποντας τους στρατιώτες μου να λιγοστεύουν όσο μεγαλώνω».

Christy: Κρυφή βία
19/11/2025 | 14:56

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου