EuroLeague: Δεν πάρθηκε απόφαση για διακοπή στην τηλεδιάσκεψη

25/03/2020 | 18:32

 

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου εξήγησε τις προηγούμενες ημέρες πως η διοργάνωση θα παραμείνει στον… πάγο τουλάχιστον ως τις 11 Απριλίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει κατεβάσει ρολά λόγω της πανδημίας του covid-19 και σήμερα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι 11 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια, μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Επρόκειτο ενδεχομένως για το πιο κρίσιμο meeting στην μέχρι τώρα ιστορία του συνεταιρισμού και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος ενώ την πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ακούστηκαν όλες οι απόψεις, υπήρχαν κάποιες που έκαναν λόγο για οριστική διακοπή, όλα όμως δείχνουν ότι πάμε για νέα παράταση και επαναξιολόγηση όλων των συνθηκών, με δεδομένο ότι επιθυμία της EuroLeague είναι να εξαντληθούν οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της χρονιάς.

Θυμίζουμε, πάντως πως ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, Μπόστιαν Νάχμπαρ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι παίκτες δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν στους αγώνες πριν από τα τέλη Μαΐου, τονίζοντας πως «είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν κάθε μέρα που περνάει»!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)