Δήμος Πύργου: “Υποστήριξη των δομών Υγείας στην Ηλεία με όλες μας τις δυνάμεις”

 

Επικοινωνία είχε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος με τον Διοικητή του  Νοσοκομείου κ.Χριστόπουλο όπου και τον ενημέρωσε σχετικά με την προμήθεια από πλευράς του Δήμου του  συστήματος  QIAstar-Dx καθώς και την προμήθεια 252 τεμαχίων κιτ  για την ανίχνευση του κορονοιού covid-19.

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή  ο Δήμος προχώρησε τις σχετικές διαδικασίες ήδη υπήρξε ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για αγορά του σχετικού μηχανήματος και παραχώρηση του στο Νοσοκομείο Πύργου.

Υπήρξε προσφορά από δύο εταιρίες οι οποίες όμως ενημέρωσαν ότι η διαθεσιμότητα του εν λόγου μηχανήματος θα είναι στα μέσα Μαΐου.

Εξάλλου ο Δήμαρχος με σημερινό του έγγραφο προς τον Διοικητή της 6 ΥΠΕ ζητάει άμεσα να σταλούν στο νοσοκομείο Πύργου  5 συσκευές αναπνευστήρες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ΜΕΘ. Ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για όλες του τις ενέργειες για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή προκειμένου να συντονίζουν τις ενέργειές τους.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία