Αγρίνιο: Σημαίες και Σταυροί από μπαλόνια “ταξίδεψαν” στον ουρανό με ευχές! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

25/03/2020 | 13:48

Τα Χρόνια τους Πολλά έστειλαν σήμερα από την κεντρική πλατεία του Αγρινίου σε όλους τους Έλληνες δύο καταστηματάρχες της πόλης με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Οι Νεκτάριος Ασημακόπουλος και Θανάσης Σαραγκανίδας επέλεξαν με Ελληνικές σημαίες και μπαλόνια να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να τιμήσουν την σημερινή τόσο σημαντική ημέρα.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες κατασκεύασαν 3 Σταυρούς από μπαλόνια με λευκό και μπλε χρώμα. Επίσης δύο σημαίες οι οποίες με την βοήθεια δύο μπαλονιών πάλι σε λευκό και μπλέ, μπόρεσαν και αυτές να ταξιδέψουν μαζί με τους Σταυρούς στον ουρανό του Αγρινίου και όχι μόνο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, ομοψυχίας και δύναμης σε όλους τους Έλληνες ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αγρίνιο: Σημαίες και Σταυροί από μπαλόνια "ταξίδεψαν" στον ουρανό με ευχές! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=x22BSYuOWu4&feature=emb_title

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)