Αγρίνιο: Σημαίες και Σταυροί από μπαλόνια “ταξίδεψαν” στον ουρανό με ευχές! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

25/03/2020 | 13:48

Τα Χρόνια τους Πολλά έστειλαν σήμερα από την κεντρική πλατεία του Αγρινίου σε όλους τους Έλληνες δύο καταστηματάρχες της πόλης με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Οι Νεκτάριος Ασημακόπουλος και Θανάσης Σαραγκανίδας επέλεξαν με Ελληνικές σημαίες και μπαλόνια να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να τιμήσουν την σημερινή τόσο σημαντική ημέρα.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες κατασκεύασαν 3 Σταυρούς από μπαλόνια με λευκό και μπλε χρώμα. Επίσης δύο σημαίες οι οποίες με την βοήθεια δύο μπαλονιών πάλι σε λευκό και μπλέ, μπόρεσαν και αυτές να ταξιδέψουν μαζί με τους Σταυρούς στον ουρανό του Αγρινίου και όχι μόνο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, ομοψυχίας και δύναμης σε όλους τους Έλληνες ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

https://www.youtube.com/watch?v=x22BSYuOWu4&feature=emb_title

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι