Κορονοϊός - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: ΝΕΟΤΕΡΑ - Εννέα οι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον ιό - Παραμένουν σε κατ οίκον περιορισμό

Νεότερα:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, ακόμη τρία ακόμη μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του ΠΠΝΠ που βρέθηκαν θετικοί στον ιό και παραμένουν σε κατ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για δύο νοσηλευτές και έναν ειδικευόμενο ιατρό.

Συνολικά εννέα είναι τα κρούματα, ενώ όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. Δημήτρης Ζιαζιάς, υπάρχει έλλειψη στο προστατευτικό υλικό, δίνοντας στο προσωπικό μια μάσκα ανά 8ωρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραιτήθηκε ιατρικό προσωπικό που προσελήφθη πρόσφατα, καθώς δεν είχε την κατάλληλη εξειδίκευση.  

----------------

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24 6 μέλη του ιατρικού προσωπικού έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για γιατρούς που υπηρετούν στην Παθολογική κλινική του νοσηλευτηρίου και όταν άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου τους έγινε εξέταση και βρέθηκαν θετικοί.

Το γεγονός, όπως είναι αναμενόμενο, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς οι συγκεκριμένοι γιατροί, λόγω και της ειδικότητός τους έχουν μετακινηθεί σε πολλά τμήματα τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ